Reisproducten

Reisproducten

Reis je een enkele keer, regelmatig of vaak met het OV? Er zijn genoeg reisproducten om uit te kiezen. Welk product past bij je reis en wat kost het?

Een enkele keer reizen

Een enkele keer reizen

Welk kaartje heb je nodig als je een enkele keer met GVB reist? Voor een enkel ritje is bijvoorbeeld een uurskaartje een goede optie. We hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Reis je regelmatig

Reis je regelmatig


Moeite met kiezen welk product het beste bij je past? Vraag een advies op in de abonnementsadviseur.

Welk abonnement past bij mij?

Welk abonnement past bij mij?

Flex-keuzehulp kun je snel zien welke Flex-variant voor jou de beste keuze is. Of raadpleeg onze abonnementenadviseur voor uitgebreid advies.

Toeristen tickets

Toeristen tickets

Bezoek je Amsterdam en de omgeving? We vertellen je graag met welke reisproducten je gemakkelijk en voordelig de leukste plekken kunt bezoeken.

Cashloos OV

Cashloos OV

Al het GVB OV is cashloos. Een kaartje kopen in de tram, (nacht)bus of op de Noordzeekanaalponten kan dus alleen met een betaalpas of een creditcard (PIN of contactloos). Je kunt met deze kaartsoorten bij ons terecht: V-pay, Maestro, VISA, Mastercard, JCB, Diners Club, Union Pay en American Express.

Reisregels voor een prettige reis

Reisregels voor een prettige reis

Wij brengen je graag zo aangenaam en veilig mogelijk naar je bestemming. Om de reis voor iedereen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er wettelijk gedeponeerde vervoervoorwaarden. En hebben we een aantal huisregels.